fredag 1 juni 2012

Storslagna semesterplanerMajor Pettigrews sista chans var en trevlig och underhållande upplevelse och efter den kändes det perfekt med lite mer spänning igen. Ann Cleeves senaste på svenska är välskriven och fängslande, som alltid. Idag har jag ledig förmiddag och har legat länge i sängen och läst. Vad annat kan man göra i det här apvädret? Halv storm och knappt över tio grader. Näe, fy katten. Längtar till min semester som tar sin början om två veckor. Då ska det bli tjugofem grader varmt och sol vareviga dag och jag ska - förutom måla om huset och andra praktiska uppgifter - ligga och läsa i gräset, käka jordgubbar och vicka på tårna.

3 kommentarer:

Annika sa...

Låter bra med Major Pettigrews sista chans, den ligger sedan igår på sängbordet och väntar. Men först bli klar med den "nya" bekantskapen Mary Stewart.

Apväder är det rätta ordet. Måtte det snart bli en rejäl förbättring. Vill absolut inte ha sommaren 2011 all over again!

Carita Liljendahl sa...

Absolut bra semesterplaner! Och solen kommer nog att börja värma tills dess, var så säker!

Inkling sa...

Vilken Mary Stewart läser du Annika? Vad roligt att du blev smittad att prova på henne. Nej, en kass sommar till blir svårt att klara...

Visst måste väl ändå solen börja värma, rent logiskt, snart?