onsdag 17 mars 2010

Time for good news

Jag har flera anledningar att glädjas just idag! Jag lade nyss in en lyxig beställning på tre trevliga pocketböcker på engelska: Stormy Petrel av Mary Stewart, The Truth About Melody Browne av Lisa Jewell och sist men inte minst Monster in the Box av Ruth Rendell. Detta som en liten försenad födelsedagspresent till mig själv. Böcker är den bästa presenten även om den kommer från en själv, inte sant?
Anledningen till att jag gick in på Adlibris var egentligen en helt annan (och sedan gick jag vilse och gjorde min beställning. Oops, så det kan gå!), nämligen att jag fick ett infall att jag skulle kolla om Kate Atkinson kanske - möjligen, förhoppningsvis, man kan ju alltid drömma - kommer ut med något nytt snart, trots att det inte är himla länge sedan hennes superduperroman When Will There Be Good News? kom.
Och till min stora lycka -jaa! det kommer en ny roman i år! På Amazon står det att den kommer i mars, på andra ställen augusti, ytterligare andra oktober. Men det spelar mindre roll, det viktigaste är att den kommer.

Nu ska jag grädda en plåt hallongrottor och titta på Frasier, säsong två. Ännu en födelsedagspresent men inte från mig själv utan en snäll, fin och rar väninna som vet precis vad som får mig att skratta.

2 kommentarer:

Pomegranate sa...

Frasier kan vara världens bästa komediserie någonsin. Just säsong 2 innehåller två av mina absoluta favoritavsnitt, The match maker och Flour child.

Tack för tipset om Stormy Petrel, har nu lagt den i önskelistan på Adlibris.

One Inkling sa...

Ha ha, just de två avsnitten njöt jag av härom kvällen. Niles är obetalbar...