söndag 20 februari 2011

slipsfetischister of the world unite.

Shit, vad det är snyggt med slips! Jag blir väldigt sugen på att ha det på jobbet imorgon. Det värsta är att det alltid finns läskiga snubbar som blir hämningslöst upphetsade när de ser en kvinna med slips och kommer med oanständiga kommentarer. Ungefär som en del kvinnor reagerar när män har korsett. Eh...?

Hur som helst. Här sitter snygga och smarta Nicole Krauss i sin som det ser ut bekväma soffa och intervjuas av The Guardian. Här kan du läsa hela intervjun. "I take great pleasure in thinking" säger hon. Sådant gillar jag, så jag kan i och för sig förstå om slipsfetischisterna blir som galna när de ser Nicole.

9 kommentarer:

Danette sa...

Man undrar i och för sig vilka fetischster som hetasr upp sig när de ser Nicole... hon påminner mig om Keanu Reeves?? Men absolut, slips Är snyggt, och jag gillar dem skarp även om jag aldrig själv känt någon dragning åt att bära en. Men män i slips är snyggt! Jag ser för mig ett skivomslag med David Bowie; "LIVE" var det nog. Jag dog på den eleganta dubbelknäppta kostymen, och vill (gärna!) minnas att han bar en hyfsat bred slips därtill.... Ahh!

Inkling sa...

Ha ha, jodå, han har en kort och bred slips på det omslaget vill jag minnas. Men dubbelknäppt kavaj kräks jag på! En styggelse. Särskilt när det är en så kort jacka, typ spencer, som han har där. Om jag inte minns helt fel... Men vad lustigt att du associerade slips med DB...!
Men tycker du inte att Nicole är tjusig? Jag menar, Keanu Reeves är ju rätt söt...?

Danette sa...

Lustigt, jag kunde svurit på att David hade en lång snygg kavaj, inte en sån där hiskelig bumfreezer som du antyder...Nåja, jag får väl Googla fram ett omslag...
Jodå, Keanu är en sötnos, och Nicole ser oförskämt bra ut.
Ja det är märkligt det där med våra associationer till DB. Skall man gräva i det tro?

Inkling sa...

Nej, nej, han hade faktiskt en "bumfreezer" - jag älskar dig extra mycket för att du lär mig sådana uttryck! Googla på David Bowie Live så får du se...

För min del är det inte konstigt att jag tänker på DB - det gör jag för det mesta, men jag blev paff över att du gjorde det...

Danette sa...

Ha ha! Jag breddar gärna ditt rika så breda ordförråd, med en hel skock fullkomligt utdaterade och i stort sätt värdelösa uttryck! Jag har inte hunnit googla D. ännu, men skall absolut. kanske är han så kär för att jag/vi(?) var så ung(a), och han liksom var hanska "ofarlig" som maskulin hjälte? Off the top of my head.... För övrigt sjöng han bra (jag trallade med... vi hade ju skivomslag...), var speciell, snygg...
Till yttermera visso är han ju en av de (få?) artister vi har gemensamt, ergo en naturlig association infinner sig.

Inkling sa...

Bumfreezer...underbart.
Jag var inte helt på det klara med att du också gillar DB! Då jäklar ska vi spisa plattor i sommar...

Danette sa...

Herregud! Googlade just DB... oj oj OJ vilken kort liten jacka! och nej vad han inte var snygg! Jag måste minnas en annan platta...återkommer!

Danette sa...

Hmm, jag har letat, och kan bara konstatera att det man minns inte nödvändigtvis överensstämmer med verkligheten... Hoppas musiken är som jag minns den i alla fall!

Inkling sa...

Ha ha, visst är kavajen avskyvärd? Men musiken är säkert bättre än du minns den!