söndag 6 mars 2011

bounty

Så kom den senaste leveransen från Adlibris. Visst är det en vacker syn? Några var det rea på, andra var billiga ändå. Jag har läst allihop förutom Elly Griffiths (som Helena skrivit mycket gott om), och jag tycker så mycket om dem att jag vill äga och ha dem i bokhyllan för att kunna läsa igen vid senare tillfälle. Paul Austers Mannen i mörkret är inte med på bilden, men den var med i paketet.
Dock befinner jag mig mitt i Carol Goodmans Arcadia Falls ännu en tid, och efter det väntar John Ajvide Lindqvists Människohamn som lånats in från annat håll, innan jag kan ta itu med Flickan under jorden. Jag har en härlig månad framför mig.
Tänk så mycket gott det finns i världen ändå.

7 kommentarer:

La Bibliofille sa...

Mycket vacker syn, indeed!

Inkling sa...

Eller hur?

Helena (Dark Places) sa...

Haha, jag har läst alla böcker utom en i den där finfina uppställningen ("Dubbelfel") men den räknar jag med att läsa under året. Great minds...!

Kul med Elly Griffiths! Man får, som jag skrivit i mina inlägg, vara lite förlåtande mot deckarintrigen eller brist därav och istället bejaka stämningen och persongalleriet så har man en ny vän för livet.

Inkling sa...

Jodå, för det mesta stämmer vår smak i högsta grad överens! Dubbelfel är riktigt bra, men inte i klass med Dagen efter eller Kevin. Men Shriver är ju alltid lysande. Mycket nyfiken på hennes senaste.
Och ang. Griffiths är ju stämning och personer såå mycket viktigare än story...

Pomegranate sa...

Vilken fröjd för ögat! Har inte läst alla, men noterar att Niffenegger är med. Måste passa på att säga att dina åsikter om den har gett en helt ny dimension till boken. Jag gillar verkligen när folk vars smak jag högaktar inte tycker som jag, då får jag lite att fundera på.

Inkling sa...

Jo men, Niffenegger fastnade på något sätt och jag tror jag måste läsa om den eftersom jag var så kluven... Jag tyckte den var bra men tyckte inte om den. Eller var det tvärtom...?

Bokbabbel sa...

Även jag har läst alla utom en, det är då alltså Minette Walters. Shriver är fin även om den där boken kanske inte är hennes bästa. Den senaste är bra! Tänker att jag borde läsa hennes tidigare och mindre kända romaner också!