fredag 25 december 2009

Det blödande hjärtat

Igår kväll medan jag satt och väntade på att Lewis skulle börja, satt jag inbäddad i filt, te och kakor i min soffa och läste klart Det blödande hjärtat av Andrew Taylor. Som jag tidigare sagt var den märkligt trög i början, men efter femtio-sjuttiofem sidor satte den en himla fart och jag fick svårt att släppa den. Mer tänker jag inte skriva. Läs istället Helenas inlägg om boken, jag håller med henne i vartenda ord.
Ibland måste man ju få lata sig lite. After all, det är ju juldagen idag.

2 kommentarer:

Camelia sa...

Shit att jag missade Kommissarie Lewis och shit att maken glömde bort att programmera in "spela in" på vår förträffliga apparat! Nåväl. Laga förfall därför att bakrutan på vår bil splittrades i miljoner bitar pga snö och is och det blev katastrofläge med tanke på att vi skulle köra 11 mil till kära släkten som vi inte firat julafton med på 6 år... You get the picture? Men-programmet ska visst sändas i repris. Tack kära television. Nu till ditt inlägg ang. boken: tackar tackar för det, för nu kommer jag helt visst att slänga mig över boken. Salivstimulerande är ordet.

Inkling sa...

Åh nej, the horror, the horror... Missa Lewis och få bakrutan förstörd på en och samma jul-arma Camelia! Missa inte reprisen av Lewis som går på nyårsafton.
Och Taylor var riktigt bra.