torsdag 18 augusti 2011

Woman in black teaser

En förhandstitt på Woman in Black med Daniel Radcliffe i huvudrollen. Ser läskigt ut...
Premiär i februari.

8 kommentarer:

Pomegranate sa...

Åh så härligt läskig den verkar. Jag blev inte jätterädd när jag läste boken, men filmen verkar ju vara riktigt läbbig av trailern att döma. Men vad är grejen med amerikansk voice over? Inte för att det gör mig så mycket, men är handlingen flyttad till USA kanske?

Helena (Dark Places) sa...

Oooh, nästan bioläge på detta! Perfekt höstfilm. Jag blev fullkomligt vettskrämd av boken, och då är jag ändå ganska hårdhudad i skräcksammanhang...

Ika sa...

Nu måste jag ju bara ta mig i kragen och läsa boken. Om stämningen i boken påminner om trailern så kan det här vara den perfekta höstläsningen.
Bleka barn, läskiga leksaker och gråfuktig dimma = hög mysfaktor!

Inkling sa...

Klart du måste läsa den, Pi! Den är hur läbbig som helst! Och jag har en känsla av att Daniel Radcliffe klarar av den här rollen med bravur, utan minsta HP-komplex.
Beror inte voiceovern på att de är en amerikansk trailer? Jag hoppas verkligen det, så att det inte blir pannkaka à la En ring av järn (efter Susan Coopers suveräna roman - som blev en usel film överförd till USA. Jag ryser fortfarande av obehag när jag tänker på det.)

Helena (Dark Places) sa...

Jag tror att det bara är en amerikansk trailer. Det brukar nästan alltid göras en amerikansk och en brittisk, och den brittiska är undantagslöst bättre. Exempel: One Day, där den amerikanska trailern kändes som om den var gjord för en helt annan typ av film. För herregud, inte kan de vara så dumma att de tar en brittisk skådespelare och en för stämningens skull extremt viktig (och brittisk) miljö och flyttar dem till USA?! Nej, det vill jag inte tro.

Inkling sa...

Nej, nej, det kan inte jag heller tro. Trots att det verkar var en amerikansk produktion.

Helena igen sa...

De kanske tror att den amerikanska publiken har svårt att förstå brittisk engelska...?

Inkling sa...

Mm, det låter nog alldeles för ... utländskt?